Vélemények

Köszönöm a terméküket! Hévízen a szanatóriumban mindenképpen fogom  ajánlani betegtársaimnak és az ápolással foglalkozó dolgozóknak! Nekem nagy segítség az Intim Kála, így sokkal bátrabban el merek menni olyan helyekre is, ahol nem megoldott a mozgássérült mosdó.

-M.A. Budapest

Őszintén mondhatom, hogy a lehető legjobbkor találkoztam egy számomra nagyon kedves hölggyel, aki a figyelmembe ajánlotta az Intim Kála használatát. Abban az időben találkoztunk, amikor egy nagyon komoly műtét előtt álltam. Hiszek abban, hogy a dolgok sosem történnek véletlenül.

A kórházba vonulásom előtt kaptam tőle az Intim Kála-t, hogy használjam. Megmutatta és én a kórházban bátran elővettem és használtam. Amíg nem próbáltam ki, nem igazán tudtam elképzelni, hogy miként is tud nekem ez a “papírka” segíteni. Az első használatnál nagyon ügyetlen voltam, de ahogy egyre többször igénybe vettem, láttam az eredményességet.

Mindenkinek bátran tudom ajánlani, hogy használja, és ne szégyellje. Bátran fogadja el bárki ezt a fajta segítséget. Apró segítség, de nagyon hasznos. Tapasztalatból mondom, hogy a használata egyszerű, könnyű és nagyon-nagyon sokat segít.

Tóth Renáta

* * *

Már több hete hordtam a táskámban a KÁLA  pisilőtölcsért /a lányomtól kaptam/ és el is feledkeztem róla, amikor is egy hosszabb utazás alkalmával ki kellett mennem a mosdóba. Hát nem túl higiénikus körülmények voltak és már éppen azon gondolkodtam, hogy mégis végigutazom az utat WC használat nélkül, amikor az eszembe jutott a tölcsér. Szerencsére pont az a táska volt nálam, amiben eddig is hordoztam, így gondoltam, na most kipróbálom. Nagyon jó tapasztalatot szereztem, így mindenkinek tudom ajánlani, hogy utazáskor mindenképpen tegyen a papírzsebkendő mellé egy csomag Kálát is.

 -P.Zsuzsa  Budapestről

* * *

A hegyekben kirándultunk egy baráti társasággal, amikor  eljött az idő, hogy pisilnem kellett. De nagyon óckodtam a fűre guggolni, mert féltem a kullancsoktól.  Erre az  egyik barátnőm kivett a táskájából egy kis tölcsért, hogy próbáljam ki. Csodálkozott, hogy még nem hallottam  a Kála pisilőtölcsérről. Azóta én is felhívom a figyelmét a kirándulni készülő barátnőimnek, hogy ne felejtsék el bekészíteni ezt a kis csomagot.  / Juli /

* * *

Műtét után voltam és nagyon nehezemre esett a WC-re leülni és felállni. Amikor ezt elmondtam az unokámnak, azt mondta, hogy Mami, hozok én neked valamit. És másnap behozta ezt a Kála nevű kis tölcsért és elmagyarázta, hogy kell használni. Ennél jobb ajándékot nem is hozhatott volna. Nagyon megkönnyítette a lábadozásomat. Jó lenne, ha ezt a nővérkék is tudnák ajánlani a hasonló problémákkal küszködő betegeknek.

Marika nagymama