Események

 

Food Truck Show 2015

Május második hétvégéjén (2015. 05.08-10.) a Food Truck Show Budapest keretein belül, több mint 50 kiállító várta a látogatókat a Városliget melletti Dürer Piknik Parkba. A mozgó vendéglátás honi képviselőinek seregszemléjén minden igényt kielégítő volt az étel és italválaszték. Voltak hazai specialitások, amerikai konyha, halas, húsos, gombócos, tésztás, sőt még vega jármű is. A séfek mindent bevetve versengtek a vendégek kegyeiért, ugyanis egy közönségszavazás eredményeként, az Év Food Truck-ja is megválasztásra került a hétvége folyamán. A Women’s Way Kft. a szervezőkkel megállapodva kapott helyet termékének az Intim Kálának a bemutatására és népszerűsítésére. Egy ilyen volumenű rendezvényen, ahol a közönség minden korosztályból képviselteti magát, úgy gondoltuk, hogy fontos a nők biztonsága és higiéniája. Ebben nyújt segítséget az Intim Kála!

FoodTruck2          intim_kala_food_truck_show-2015-1         FoodTruck1


logo

Sziget 2015

1993-ban a világ legolcsóbb és legjobb nyaralásának nevezték a szervezők az úgynevezett diákszigetet, amely az óbudai Hajógyári-szigeten várta a szórakozni vágyókat. Az ötlet megvalósítói – Gerendai Károly, Müller Péter Sziámi és Szekfű Balázs – olyan nemzetközi ifjúsági kulturális találkozót szerveztek, ahol mérsékelt áron lehetőség nyílt kulturális szabadidős programokra és a kapcsolatteremtésre. A színpadokon ismert hazai előadók, valamint kezdő művészek is felléptek. Emellett filmvetítéseket, sportprogramokat és más szórakoztató rendezvényeket is tartottak. Az első rendezvény fővédnöke Göncz Árpád akkori köztársasági elnök volt. A fesztivál költségvetése 26 millió forint volt, két színpadon kétszáz koncerttel, nyolcvan filmmel és negyven színházi produkcióval indult, több mint 43 ezer látogatót vonzott. … Azóta eltelt több,mint 20 év és a Sziget Fesztivál másodszorra is elnyerte Európa „legjobb nagyfesztiválja címet!” Ezért is jelent számunkra ilyen sokat, hogy idén termékünkkel megjelenhetünk a Sziget nagyközönsége előtt 8 értékesítő ponton és ezzel segíthetjük a hölgyeket a fesztivál teljes körű zavartalan élvezetében.

Közlöny kép       instagram kép

Az Intim Kála hatalmas érdeklődést keltett a Szigeten és a hazai média is 5 napig velünk volt tele. Itt olvashatjátok a cikkeket és nézhetitek meg a rólunk készült riportokat:

Magyar Közlöny Kiadó

Index.hu cikke

szeretlekmagyarorszag.hu cikke

szeretlekmagyarorszag.hu video

RC News riport

 


 

Energia Nap

2015. szeptember 12-én az első Energia Napra az Intim Kála csapata is meghívást kapott. A rendezvény részleteiről az alábbi linken tájékozódhattok.

http://www.energianap.hu/

www.facebook.com/energianap